Hogy működik a redőny? Pssszt!

Az EVO redőnymotorok új generációja a BECKER-től.

Egy hangja sincs...

... ez jellemző leginkább az EVO hajtóműsorozatra. A szerkezeti felépítése annyira intelligens, hogy ezt a hajtóműsorozatot már alig lehet hallani. Ezenkívül a mozgatási profilok beállítási lehetősége gondoskodik arról, hogy billentyűkombinációval, kapcsolóval vagy az alkalmazáson keresztül további rugalmasságot és zajcsökkentést biztosítson.
A legnagyobb kényelmet mindenesetre a kifejezetten az EVO sorozathoz kifejlesztett alkalmazás adja, amely számos egyedi beállítási lehetőséget nyújt, így az üzemeltetés gyerekjáték lesz.

Alig lehet hallani

Az érzékeny fülek számára még tovább csökkenthető a hangerő azáltal, hogy a hajtómű sebességét egészen egyszerűen csökkentik. Az alkalmazással könnyedén beállítható a mozgatási profil – a szituációnak megfelelően lehet változtatni, gyorsítással, lassítással vagy enyhez indítási/leállítási funkcióval; mindhárom változatot képes az EVO gond nélkül produkálni.

Szórólap letöltése

Az alkalmazással mindent kézben tarthat

  • Különböző mozgatási profilokat állíthat be (alap, halk vagy dinamikus)
  • Különböző sebességeket állíthat be (lassú vagy gyors)
  • A szúnyoghálóvédő funkció ki-/bekapcsolása, amely megvédi a szúnyoghálós ajtót a sérüléstől
  • Odafagyás elleni védelem ki-/bekapcsolása, amely védi a redőnyt télen az odafagyás ellen
  • A szoftververzió kimutatása
  • Ingyenesen letölthető az App Store-ban

Egyszerűen kényelmes
Az alkalmazással gyerekjáték kézben tartani a hajtómű beállításait. Akár a mozgatási profil változtatásáról van szó a halkabb mozgáshoz, akár a különleges funkciók beállításáról, mint pl. a szúnyoghálóvédő funkció – az alkalmazásnak köszönhetően minden egyszerű és áttekinthető.

mozgatási profil

Alap mozgatási profil

Ebben a mozgatási profilban lassan indul a hajtómű és egyre jobban begyorsul, amíg el nem éri a maximális sebességet. Ezután csökkenti a sebességet, és eléri a végpontot.

Halk mozgatási profil

A hajtómű folyamatosan lassan mozog, amíg el nem éri a végpontot. Ezáltal a mozgás még egyenletesebb és halkabb lesz, így például ideális a gyermekszobákban való használatra.

Dinamikus mozgatási profil

Percenként több fordulattal ezzel a mozgatási profillal a hajtómű nagyobb sebességet képes elérni. A redőny gyorsan mozog felfelé, amíg el nem éri a végpontot.