Redőnyök vezérlése elem nélkül

az EnOcean-nal

Az EnOcean-hajtásunk. Gyors telepítés. Egyszerű integrálás.

Elem nélkül a jövőbe

A jövőtudatos EnOcean technológiával egy teljesen egyedülálló világba lép. Olyan világba, ahol például a villanykapcsolókat egyszerűen felragasztják – és mégis lesz fény a helyiségben, amint megnyomja a kapcsolót. Hogy lehetséges ez? Egészen egyszerűen: elem nélküli rádiós kapcsolókkal és rádiós érzékelőkkel.

A modulok a környezetből gyűjtik és tárolják a csekély energiamennyiséget. Mivel érzékelők folyamatosan mérési értékeket gyűjtenek, az energiaállapot is változik. Ez az energia elegendő rádiós jelek átviteléhez és a legkülönbözőbb eszközök fenntartható vezérléséhez.

Világújdonság redőnyökhöz

A Becker – a világon az első gyártóként – olyan redőnymeghajtást kínál, amely zökkenőmentesen integrálható ebbe az innovatív ököszisztémába és közvetlenül kompatibilis a különböző EnOcean-készülékekkel. A csattanó: Nálunk az EnOcean rádiós modul közvetlenül magában a meghajtásban található. Ezáltal a közműcsatornába vagy a vakolat alá épített külső mozgató feleslegessé válik, és a tervezés és szerelés jelentős leegyszerűsödik az Ön számára.

Megtakaríthatja a hagyományos meghajtásoknál szükséges kábelezés magas költségeit – ez verhetetlen előny, különösen a készházak esetében. Amúgy is hamar észlelni fogja: Soha nem volt még ilyen egyszerű a komplex épületautomatizálás.

Szakértői tájékoztató az EnOcean tudásáról:

  • Támogatja a Remote Commissioning (távoli átadás-átvétel) és a Remote Management (távoli kezelés) renszereket
  • Repeater üzemmód 1. és 2. szint
  • Intelligens kiegészítő funkciók a kompatibilis EnOcean-termékekkel kombinálva: Az ablakkilincs és a füstérzékelő közvetlenül, kiegészítő átjáró nélkül csatlakoztatható.
  • A meghajtásban levő jeladó – kompatibilis átjáróval együttesen – %-os pontosságú járatásokat és visszajelzéseket tesz lehetővé.
  • A készülékek a meghajtás integrált logikájával önállóan működnek (pl. a betanított füstérzékelő riasztás esetén nyitja a redőnyt, egy nyitott ablakkilincs aktiválja a kizárásvédelmet stb.).
  • A pontatlan számított pozíciók helyett pontos, valósidejű értékek, mint a hagyományos külső EcOcean zsalumozgatóknál.